Ruvigo 40. Yarışma İpuçları

1- Bu eser, dini mesajlar da barındırıyordu.

2- Eserin bir orijinali, günümüzde bir başkentte bulunmaktadır.

3- Yapımı sırasında biçimi değiştirildi.

4- Bu eserin sahibi aynı zamanda mucitti. Bu kişinin adını doğru ve eksiksiz bir şekilde yazınız.

Cevap

Thomas Paine detaylı bilgi için tıklayınız.

Ruvigo Hakkında

Ruvigo, belirli zaman aralıklarla, her seferinde sadece tek bir yarışmanın aktif olduğu bir bilgi yarışmasıdır. Yarışmada herhangi bir süre sınırı yoktur. Ödül, yarışma başlangıcında Ruvigo tarafından belirlenen miktarla başlatılır.Yarışma sonlanana kadar ödül miktarı artmaya devam eder.

Yayınlanan tüm ipuçları tek bir cevabı işaret eder. Yarışma başladığı zaman 4 ücretsiz ipucu tüm yarışmacılarımıza açık olarak yayınlanır. Bu 4 ücretsiz ipucunun haricinde, belli aralıklarla “Özel İpucu” yayınlanır. Dilerseniz sizi doğru cevaba yaklaştıracak olan Özel İpuçlarını satın alabilirsiniz.

Yarışma başlangıcında tüm kullanıcılarımıza 2 cevap hakkı tanımlanır. Ruvigo’da ödül gerçek para olarak ödeniyor. Kazanan kişiyle sisteme giriş yaptığı telefon numarası üzerinden temas kurarak gerekli şartları sağlamış olması durumunda, nakit Türk Lirası olarak ödenir.

Önemli Hatırlatma

Sayfamız sadece Ruvigo yarışması için yardımlaşma platformu olarak faaliyet göstermektedir. Yorumlarınızda lütfen paralı ipuçlarını paylaşmayın. Bu tür paylaşımlar (ticari faaliyeti engelleyen) yapılmasının ve istenmesinin yasak olduğunu hatırlatır, başarılar dileriz.

Uygulamayı indirmek için:

Sayfamızda yayınlanan yorumlar, yorum sahiplerinin sorumluluğundadır. Kaldırılmasını istediğiniz yorumlar için bostabure@gmail.com adresine mail atmanız yeterlidir.


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
10 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Mehtap
Mehtap
3 yıl önce

Denediklerinizi yazabilir misiniz acaba

Sezar
Sezar
3 yıl önce
Reply to  Mehtap

hayır

Foto
Foto
3 yıl önce
Reply to  Mehtap

Hayır

Can
Can
3 yıl önce

Frederic Auguste Bartholdi
Denendi

Kasım
Kasım
3 yıl önce

Edvard Munch denendi

Asya
Asya
3 yıl önce

Leonardo da vinci değil

Sümeyye
Sümeyye
3 yıl önce

Louis Daguerre
Leone Battista Alberti
Samuel Morse
sergey malyutin
Denendi.

Alparslan
Alparslan
3 yıl önce

Aleksandr aleksanrdov sscb marşı
Heinrich krippel denendi

Gnm
Gnm
3 yıl önce

Rembrandt Harmenszoon van Rijn denendi